نصب یک توزیع لینوکسی بر روی یک گوشی اندروید بدون نیاز به روت‌کردن گوشی

faezehya.com ‫اوبونتو بر  روی گوشی‬‎به‌طورمعمول نصب سیستم‌عامل لینوکس بر روی گوشی‌های اندروید مستلزم روت شدن گوشی و پشتیبانی از ARM است. همان‌طور که می‌دانید روت کردن گوشی ضمانت دستگاه شما را از درجه اعتبار ساقط کرده و همانند باز شدن درب پشتی گوشی می‌ماند و شاید شما بخواهید تا انتهای دوره ضمانت گوشی خود را روت نکنید؛ اما در این مطلب ما راهی را برای شما معرفی خواهیم نمود که به‌وسیله آن قادر خواهید بود تا بدون نیاز به روت شدن گوشی، سیستم‌عامل لینوکس را بر روی گوشی اندرویدیتان نصب و آزمایش نمایید.

شرکت کنونیکال سخت بر روی گوشی‌های اوبونتو خود مشغول به کار است ولی گویا عرضه آن‌ها کند پیش می‌رود، اما اگر قصد دارید قبل از آن‌که برای خرید یک گوشی لینوکسی هزینه کنید نحوه کار لینوکس بر روی گوشی را ببینید، می‌توانید  این سیستم‌عامل محبوب را به‌راحتی بر روی اسمارت فون اندروید خود نصب نمایید.

اما چطور؟

به کمک نرم‌افزار GNURoot شما قادر خواهید بود تا بدون روت کردن گوشی‌تان، اقدام به نصب سیستم‌عامل لینوکس نمایید.

مرحله نخست:

نخستین گام نصب نرم‌افزار GNURoot از طریق گوگل پلی است. این برنامه قادر خواهد بود تا فایل‌های روت سیستم‌عامل اندروید را به‌صورت مجازی و بدون نیاز به روت بر روی گوشی شما نصب کند. فقط کافی است تا آخرین نسخه این نرم‌افزار را از طریق این لینک دانلود کرده سپس بر روی تلفن اندروید خود نصب نمایید.

مرحله دوم:

نرم‌افزار GNURoot به‌طور پیش‌فرض ARM های مختلفی بر اساس لینوکس مانند ویزی، فدورا، بومی و… را ارائه می‌دهد که می‌توانید از بین آن‌ها یکی را انتخاب نمایید. برای این کار کافی است Create New Rootfs را انتخاب نموده و سپس فایل‌های موردنیاز را دریافت نمایید. فرآیند دانلود فایل‌ها ممکن است برای دقایقی به طول انجامد (کاملاً بستگی به‌سرعت اینترنت شما دارد).

مرحله سوم:

پس از دانلود فایل‌ها، تیک گزینه Launch as Fake Root را زده و دکمه Launch Rootfs را انتخاب نمایید تا این نصب کامل گردد و بتوانید از لینوکس بر روی گوشی اندرویدیتان بهره ببرید.

برای اطلاعات حرفه‌ای‌تر اینجا را ببینید.

موفق باشید.

 

درباره Faez Ehya

می‌خواهم اینجا خانه مجازی من باشد. هر آنچه در زندگی من مهم است اینجا می‌آورم. اما هیچ چیز مهمتر از عشق نیست. آن‌را در قلبم نگهبانی می‌کنم. فائزاحیا

شاید این را هم بخواهید مطالعه کنید.

۲۰۲۱ سال زیست‌شناسی

درک دقیق عملکرد مغز و اجسام چند سلولی امسال به اوج جدیدی رسید، درحالی‌که ژنوم ویروس کووید-۱۹ و موجودات مختلف شگفتی‌های بیشتری را به همراه داشت.

نخستین نظر

  1. عالی واقعا شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + هشت =