شاهکار ایرباس یا چگونه بدون دردسر با یک خودرو پرنده به مقصد برسیم؟

شرکت ایرباس و شرکت ایتال دیزاین در نمایشگاه خودرو ژنو از یک خودرو مفهومی رونمایی کردند که می‌تواند حمل نقل شهری را در آینده متحول کند.

تصور کنید قصد رفتن به‌جایی رادارید و دیرتان شده است تنها راه سروقت رسیدن به‌قرار، پرواز بر فراز مسیر پرترافیک شهری است. از روی موبایل خود با یک اپلیکیشن تاکسی درخواست می‌کنید یک خودرو خودران در سریع‌ترین زمان ممکن حاضر می‌شود. تا قسمت بدون ترافیک مسیر را بر روی زمین طی می‌کنید؛ به قسمت پرترافیک که می‌رسید پهبادی با چهار پروانه از راه می‌رسد و به بالای خودرو شما ملحق می‌شود و شمارا از بالای ترافیک شهری رد می‌کند و شما در کمترین زمان به مقصد می‌رسید اگر فکر می‌کنید این رؤیاست اشتباه می‌کنید.

ماتیوس تامسون مدیر بخش خودرو پرنده ایرباس می‌گوید:

«شاید تا ده سال دیگر بتوانیم این محصول را تولیدی کنیم البته تا آن زمان خیلی چیزها باید پیشرفت کند ازجمله هوش مصنوعی، سامانه‌های هدایت پرواز، سامانه‌های ناوبری و خودران خودرو و البته فنّاوری پرواز امن، ما از هم‌اکنون کار را شروع کرده‌ایم.»

وی در پاسخ به این سؤال که چقدر چنین وسیله‌ای می‌تواند ایمن باشد می‌گوید:

«برای ایرباس ایمنی در پرواز مهم‌ترین اصل است و تا زمانی که ازنظر ایمنی مطمئن نشویم این محصول را تولید نمی‌کنیم.»

فیلیپ پرینی مدیر طراحی شرکت ایتال دیزاین که از مطرح‌ترین شرکت‌های طراحی خودرو در جهان است هم درباره این خودرو می‌گوید:

«این وسیله از سه بخش شاسی، اتاقک و یک سیستم پروازی تشکیل‌شده است ترکیب این سه قسمت می‌تواند انعطاف بسیاری در حمل نقل ایجاد کند با این روش این اتاقک در برخی اوقات می‌تواند در سیستم حمل نقل ریلی قرار گیرد برخی اوقات روی جاده حرکت کند و اگر سیستم اولویت دید پرواز کند.»

این خودرو که پاپ آپ نام دارد از یک اتاقک ماژولار دونفره و یک بخش زمینی تشکیل‌شده است.این خودرو که پاپ آپ نام دارد از یک اتاقک ماژولار دونفره و یک بخش زمینی تشکیل‌شده است. faezehya.com

این محصول همانند یک خودرو عمل کرده و درزمانی که ترافیک خیلی شدید باشد می‌تواند به‌صورت عمودی پرواز کند.

هنگامی‌که مسافران به مقصد خود می‌رسند، هم ماژول زمینی و هم هوایی به ایستگاه‌های شارژ مخصوص خود برده شده و منتظر مسافران بعدی می‌مانند. faezehya.com

هنگامی‌که مسافران به مقصد خود می‌رسند، هم ماژول زمینی و هم هوایی به ایستگاه‌های شارژ مخصوص خود برده شده و منتظر مسافران بعدی می‌مانند.

یورگ آستالوش مدیرعامل شرکت ایتال دیزاین درباره این خودرو می‌گوید:

« برای طراحی خودروهای شهری آینده، خودروهای سنتی نمی‌تواند به‌تنهایی راه‌حلی برای کلان‌شهرها باشند و خودروسازان باید به زیرساخت‌های پایدار و هوشمند، اپلیکیشن‌ها، سامانه‌های یکپارچه‌سازی، سامانه‌های نیرو دهی، برنامه‌ریزی شهری، جنبه‌های اجتماعی و غیره فکر کنند.

مسافرانی که از این وسیله نقلیه استفاده می‌کنند به‌راحتی می‌توانند مقصد خود را با استفاده یک اپلیکیشن همراه مشخص کرده و سیستم به‌طور خودکار بهترین راه حمل‌ونقل را بر اساس زمان‌بندی، تراکم ترافیک و هزینه‌ها به آن‌ها نشان خواهد داد.»

این محصول برقی در نظر گرفته‌شده است و اتاقک بااتصال به ماژول زمینی خود قادر است تا به یک خودرو زمینی تبدیل شود که با باتری کار می‌کند و می‌تواند با هر بار شارژ ۱۰۰ کیلومتر را طی کند.

این خودرو مجهز به سامانه‌ای است که صورت مسافران را اسکن و شناسایی کرده و همچنین طول مسیر را بر روی یک صفحه به آن‌ها نشان می‌دهد.

اگر مسافران در حین سفر با بخش زمینی با ترافیک مواجه شوند به‌سادگی می‌توانند درخواست تغییر وضعیت خودرو را صادر کنند تا اتاقک از ماژول زمینی جدا شود و به‌صورت عمودی به هوا برود.

این خودرو حمل نقل شهری را در آینده متحول می‌کند، خودروهای خودران در آینده همه‌گیر می‌شوند و گام بعدی این وسایل حمل نقل پرنده هستند.

این خودرو حمل نقل شهری را در آینده متحول می‌کند، خودروهای خودران در آینده همه‌گیر می‌شوند و گام بعدی این وسایل حمل نقل پرنده هستند.

درباره Faez Ehya

می‌خواهم اینجا خانه مجازی من باشد. هر آنچه در زندگی من مهم است اینجا می‌آورم. اما هیچ چیز مهمتر از عشق نیست. آن‌را در قلبم نگهبانی می‌کنم. فائزاحیا

شاید این را هم بخواهید مطالعه کنید.

راز قارچ‌های میکوریز

به نظر می‌رسد دو نوع اصلی میکوریزا، اکتومیکوریزا و میکوریزا آربوسکولار، به طرق مختلف بر تنوع گونه‌های درختی در جنگل‌ها تأثیر می‌گذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 5 =