استفاده از انرژی خورشیدی در ساعت‌های هوشمند سیتی‌زن

استفاده از انرژی خورشیدی در وسایل پوشیدنی و همراه یکی از به‌صرفه‌ترین راه‌های تولید و نگه داشت انرژی است که راه‌کار مطمئنی در استفاده دائم و بی‌دغدغه از این وسایل را ممکن می‌سازد.

کمپانی ژاپنی Citizen که شهرت زیادی درزمینهٔ تولید ساعت‌های مختلف دارد، درحال‌توسعه ساعتی هوشمند است که باانرژی خورشیدی کار می‌کند و تا پایان سال جاری میلادی به بازار خواهد آمد. سیتی‌زن برنامه دارد تا ۳ هزار واحد از این ساعت‌ها را باقیمت ۸۰ هزار ین (معادل ۷۸۸ دلار) به فروش برساند؛ اما تا به امروز، میزان پیش‌خریدهای آن تا سه برابر از این رقم بیشتر بوده است.

یکی از دلایل استقبال زیاد مخاطبان از ساعت هوشمند سیتی‌زن را می‌توان آن دانست که اکثر ساعت‌های هوشمند امروزی با مشکلی جدی درزمینهٔ عمر باتری مواجه هستند و باید آن‌ها را به‌صورت روزانه شارژ کرد؛ اما سیتی‌زن می‌خواهد در ساعت خود، از پنل‌های خورشیدی استفاده نماید تا خیال کاربران همواره از شارژ بودن دستگاه راحت باشد؛ البته از یاد نبریم که این پنل‌ها معمولاً بیش‌ازاندازه بزرگ هستند و جای دادن آن‌ها در ساعتی کوچک و کاربردی، مهندسی پیشرفته‌ای می‌طلبد.

یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های این ساعت ظرافت بالای به‌کاررفته در طراحی آن است. ضخامت این ساعت تنها ۲٫۹۸ میلی‌متر بوده و مکانیسم موجود در آن نیز فقط ۱ میلی‌متر عمق دارد. جالب است بدانید که این مکانیسم اصلی در این ساعت منحصربه‌فرد تنها از ۸۵ قطعه تشکیل‌شده است. قابلیت بعدی این ساعت استفاده از انرژی خورشیدی به‌عنوان منبع اصلی انرژی ساعت یادشده است.

در حال حاضر مشخص نیست که ساعت هوشمند سیتی‌زن چه ویژگی‌هایی خواهد داشت اما انتظار می‌رود که شاهد ۱۰ قابلیت و آگاه‌سازی مختلف مانند اعلانات مربوط به تماس‌ها، پیامک‌ها، ایمیل‌ها و همگام‌سازی خودکار با مناطق زمانی باشیم. ضمناً هنوز نمی‌دانیم که این ساعت به پنل LCD یا OLED مجهز خواهد و یا از نمایشگر سنتی آنالوگ بهره خواهد برد.

تحلیلگران می‌گویند که ساعت هوشمند سیتی‌زن بسیاری از قابلیت‌های پیشرفته ساعت‌های هوشمند امروزی، مانند پایشگر ضربان قلب و سلامتی و گام شمار را در خود جای نخواهد داد و در عوض، کمپانی ژاپنی صرفاً برنامه دارد تا ساعتی پریمیوم باقابلیت‌های هوشمند ارائه دهد. به بیان واضح‌تر، ساعت سیتی‌زن تفاوت چندانی با ساعت‌های کلاسیک نخواهد داشت و فنّاوری‌های به‌کاررفته در آن صرفاً قابلیت‌هایی ارزش‌افزوده خواهند بود.

طبق گزارش خبرگزاری ژاپنی Nikkei، سیتی‌زن قصد دارد این ساعت هوشمند خورشیدی را تا پایان سال ۲۰۱۶ روانهٔ بازار کند و قابلیت انرژی گرفتن و شارژ شدن آن از طریق نور آفتاب، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و برگ‌های برندهٔ آن خواهد بود. این قابلیت باعث می‌شود که شما هنگامی‌که در پارک و در حال ورزش هستید، ساعت هوشمندتان هم به‌طور هم‌زمان شارژ شود و دیگر نیازی نباشد که آن را به برق متصل کنید.

البته گویا این ساعت قرار نیست که دارای طراحی مشابهی مانند ساعت‌های هوشمند رایج بازار نظیر محصولات آل جی، سامسونگ و موتورولا باشد. حتی احتمال دارد که سیتی‌زن راضی نشود که به سراغ نمایشگرهای لمسی برود و با طراحی یک ساختار آنالوگ ترکیب‌شده با نمایشگر OLED، همان اصالت طراحی ساعت‌های کلاسیک خود را در اینجا هم حفظ کند.

در حال حاضر نزدیک به سه ماه تا پایان سال جاری میلادی باقی‌مانده است و هنوز هیچ تصویری از ساعت هوشمند سیتی‌زن تا اطلاعاتی درباره تاریخ احتمالی عرضه آن منتشرنشده است. درهرصورت باید دید که ساعت هوشمند جدید سیتی‌زن می‌تواند روند نزولی فروش ساعت‌های این کمپانی در خاک ژاپن را بهبود بخشد یا خیر.

 

درباره Faez Ehya

می‌خواهم اینجا خانه مجازی من باشد. هر آنچه در زندگی من مهم است اینجا می‌آورم. اما هیچ چیز مهمتر از عشق نیست. آن‌را در قلبم نگهبانی می‌کنم. فائزاحیا

شاید این را هم بخواهید مطالعه کنید.

راز قارچ‌های میکوریز

به نظر می‌رسد دو نوع اصلی میکوریزا، اکتومیکوریزا و میکوریزا آربوسکولار، به طرق مختلف بر تنوع گونه‌های درختی در جنگل‌ها تأثیر می‌گذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 2 =